Anette Kloster den 22-05-2015

Kære alle

Som I kan se, er skolens nye navn Urbanskolen, eller bare Urban.
    De associationer navnet gav os var:

Urbanskolen er den eneste skole i Danmark med det navn.
    Urban betyder by eller bymæssig; altså det at bo i byen. Urbanskolen er altså byens skole!

Men de færreste ved måske, at Urban også betyder dannet, høflig, beleven. (Med reference til civiliseret).

Der findes mange udtryk forbundet med URBAN: fx Urban gardening; urban-kunder (som anses som trendsættere inden for bl.a. tøjdesign), urban life etc. I USA var Urban i mange årtier forbundet med ung by-kultur, musik og stil, som fx hip-hop-kulturen.

Vi har i dag på alle afdelinger offentliggjort navnet og logoet. Først for personalet, og efterfølgende for alle elever. Vi har fået lidt godt at spise, og så er der på alle skoler blevet opført et ægte, urbant kunstværk, i form af et grafittimaleri med skolens nye navn.

venlig hilsen
    Steffen Lawaetz
  • Anette Kloster den 06-03-2015
    Kære alle

I forbindelse med den nye organisering af skole, SFO og klubområdet, er der ændret i både SFO- og klubtilbud fra 1. august 2015.

Se vedhæftede bilag
  • 03-06-2015